DENNERLE CATAPPA LEAVES 10 STUKS

DENNERLE CATAPPA LEAVES 10 STUKS
Euro 11.99 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode2744
4001615027440
Amandel bladeren zijn zoiets als de surprise-eieren voor uw kinderen Cube-bewoners, omdat zij bieden krab en garnalen eten en schuilplaatsen, en erkennen ook nog heel mooi.
De bladeren zijn van een boom die is gevonden in heel Azië. De mensen daar zweren bij zijn genezende krachten. We willen het, maar laat het op dat bepaalde stoffen die vrijkomen uit de bladeren, in het bijzonder goede invloed heeft op de kwaliteit van de Water Cube. De verse bladeren zijn helder groen, en in deze toestand niet mag gebruiken omdat ze bevatten nog steeds een aantal verontreinigende stoffen.
Alleen wanneer zij zijn rood-bruin gedroogd, kunt u deze gebruiken in de kubus. Ze zijn ook in de handel verkrijgbaar, bijvoorbeeld onder de naam van de Dennerle Nano Catappa Leaves.
De beste neemt men Seemandelbaumblatt en drukt het zachtjes onder water. Het zal rond te hangen enige tijd op het water (van een tot drie dagen) en vervolgens zinken naar de grond zodra het is doorweekt met water.
Aan de onderkant zijn dan de krabben en garnalen willen verbergen onder, maar zolang zij nog niet gegeten het blad, tropische amandel smaak voor de kleine kubus-bewoner zeer goed. Het duurde niet lang de bladeren is alleen de harde "skelet" blijft.
En tot dat gebeurd is, kunt u bij het bekijken van de kubus van de mooie kleur en genieten van de natuurlijke uitstraling van de bladeren. By the way, wees niet verbaasd als het water zal de kubus te nemen voor enige tijd, een lichtgele tint: dit is te wijten aan de materialen van de Seemandelbaumbättern, maar is ook niet een probleem, omdat het water zelf blijft duidelijk