EHEIM professional 4+ 350 180-350L

externe filter maar nu met een geïntegreerde 'nood'-knop.

EHEIM professional 4+ 350   180-350L
Euro 264.00 Euro 225.00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
4011708224977
EHEIM professional 4+ 350
EAN: 4011708224977
Artikelnummer: 2273020
Fabrieksgarantie
De EHEIM professionel 4+ – ons beste externe filter maar nu met een geïntegreerde 'nood'-knop.

We hebben de vele voordelen van de professionele 3-serie overgenomen - krachtige prestaties, optimale energie-efficiëntie, stille werking, aanzuighulp, veiligheidsslangadapter - maar we hebben ook de technologie verbeterd door de nieuwe 'Xtender'-knop te integreren.
In het geval dat de output wordt verminderd vanwege de blokkering van het fijne filtermedia, kan de knop worden aangepast om de stroom om te leiden. De biologische filtratie blijft behouden en het onderhoudsinterval kan met enkele dagen worden verlengd.
Pompvermogen (50 Hz) per uur van ca.:1050 l
Pompkop ca. (Hmax bij 50 Hz):1,8 m
Vermogen (50 Hz) naar:16 Watt
Slang-Ø Zuigzijde :16,0/22,0 mm
Slang-Ø Zuigzijde:16,0/22,0 mm
Hoogte:398 mm
Hoogwaardige filtratietechnologie met geïntegreerde functies

professionel 4+ is de meest geavanceerde generatie van onze professionele buitenfilters. De vierkante jerrycan biedt stabiliteit, een groot filtervolume, is geschikt voor hoeken en neemt niet te veel ruimte in beslag.

Door de nieuwe Xtender-functie kunnen de intervallen tussen het reinigen van het filter worden verlengd.

professionele 4+ filters zijn verkrijgbaar in drie maten voor aquaria tot 250, 350 en 600 liter.

De 250 en 350 modellen zijn ook verkrijgbaar als thermofilters (T)
Alle professionele 4+ filters worden gekenmerkt door een hoge doorstroomcapaciteit, een laag energieverbruik en extra eigenschappen:

Zelfaanzuigend
Geen ingewikkelde zuigmethoden meer! De zelfaanzuigende hulp vult het filtersysteem voor een snelle en gemakkelijke start.

Veiligheidsslangadapter Kraaneenheid
met 2 slangkoppelingen - om veiligheidsredenen kan de slangadapter alleen worden losgemaakt als de ventielen gesloten zijn.

Voorfilter
Het bovenste voorfilter vangt grote vuildeeltjes op en kan regelmatig worden gereinigd, waardoor de onderhoudsperiode tussen mediareiniging kan worden verlengd.

Filtermanden
Individuele filtermanden voor biologische en mechanische media. Manden kunnen eenvoudig worden verwijderd en de inhoud kan worden gereinigd met behulp van het 'Easy Clean'-rooster. Eenvoudig te verwijderen en gemakkelijk schoon te maken

Regelfunctie „Xtender“
Als het medium (fijnfilterkussen) verstopt raakt, kan met de regelfunctie het debiet worden verhoogd. Het water wordt omgeleid, maar de biologische filtratie blijft behouden - waardoor de reiniging van het filter een paar dagen kan worden uitgesteld.

Stille werking
EHEIM hoogwaardige lagers en keramische assen garanderen een stille werking, een lange levensduur en duurzaamheid.

Klaar om aan te sluiten
Alle professionele filters worden geleverd inclusief originele EHEIM filtermedia en de volgende bijbehorende accessoires: in- en uitlaatpijpen, EHEIM kwaliteitsslang en opzetaccessoires.