ECOSTYLE GAZON-AZ 20KG aanbieding van €49,95 nu

voor 265m2

ECOSTYLE GAZON-AZ 20KG aanbieding van €49,95 nu
Euro 49.95 Euro 37.99 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeGAZONAZ
8711731014397
Ecostyle GAZON-AZ
20 kg voor 200m2
ECOstyle Gazon-AZ
is een speciaal voor het gazon ontwikkelde meststof, verrijkt met de RhizaMax®-wortelactivator . RhizaMax® is een unieke, natuurlijke toevoeging die het wortelbereik tot 9x vergroot. Speciaal voor goede gazon bemesting. Gazon-AZ is een 100% natuurlijke gazonmeststof. Het bevat alle voedingsstoffen voor het gazon in de juiste verhoudingen en geeft minimaal 4 maanden voeding. Toegevoegd zijn micro-organismen, die het bodemleven direct na het uitstrooien activeren. Opmerkelijk zijn de resultaten van de cellulose-afbrekende micro-organismen. Deze blijven in de bovenlaag van de grond aanwezig en breken, bij optimale omstandigheden, in 2 dagen dood organisch materiaal - zoals mosresten en grasmaaisel - af.
Dit betekent dat u het grasmaaisel kunt laten liggen. Dit geeft minder tuinafval en dient gelijk als extra gazonbemesting. Dit grasafval dient na afbraak weer als voeding voor het bodemleven van het gazon. Hiermee wordt de organische kringloop weer gesloten. Maai hiervoor bij voorkeur met een mulchmaaier.
Voordelen ECOstyle Gazon-AZ:
•        Ideaal voor uw gazon bemesting
•        100% natuurlijke meststof.
•        Geen belasting van het milieu en het oppervlakte water.
•        Hogere weerstand van het gazon tegen weersinvloeden.
•        Vergroting van het wortelsysteem.
•        Snel herstel na schade.
•        Indirecte werking tegen mos- en mosvorming.
•        Minder GFT-afval.
Samenstelling: NPK 7-3-4, verrijkt met micro-organismen

ECOstyle Gazon-AZ voor een diepgroen en mosvrij gazon

Uniek aan Gazon-AZ zijn de bacteriën en schimmels. Deze blijven in de bovenlaag van de grond aanwezig en breken, bij optimale omstandigheden, in 2 dagen organisch materiaal zoals mos-resten en grasmaaisel - af. Dit betekent, dat je het grasmaaisel na het maaien kunt laten liggen. Dit geeft minder tuinafval en dient gelijk als extra voeding voor het gazon. Aan Gazon-AZ is tevens de speciale mycorrhizaschimmel, RhizaMax® toegevoegd. Deze schimmel activeert de groei van de wortels waardoor er een rijk wortelstelstel ontstaat. Hierdoor kan het gras meer water en voedingsstoffen opnemen en is jouw gazon is beter bestand tegen droogte. De nieuwe korrel is extra stevig en stuif niet. In deze organische mest vind je ook de vertrouwde micro-organismen protozoa, ProtoPlus®. Deze gepatenteerde meststof met protozoa zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen uit de bodem.

Gazonmest geeft 120 dagen voeding
Organische mest voor een groen en weerbaar gazon
Werkt indirect tegen mos in gras

Organische mest voor een gezond en groen gazon

Gebruik Gazon-AZ in het voorjaar en in de zomer voor een mooi en sterk gazon. Verdeel de mest gelijkmatig over het gazon. Bij droog weer is het verstandig te sproeien om de werking te versnellen. Gebruik naast Gazon-AZ ook AZ-Kalk voor een optimale bodem. Kale plekken in het gras? Herstel deze snel met Graszaad-Herstel.

Tip: Alles op één dag gestrooid
Onze AZ-Kalk, Gazon-AZ en alle soorten graszaden kunnen op 1 dag worden gestrooid, een wachttijd tussen bemesten en bekalken is niet nodig.