JBL PRONOVO BEL FLUID BABY OPFOKVOER

JBL PRONOVO BEL FLUID BABY OPFOKVOER
JBL PRONOVO BEL FLUID BABY OPFOKVOER
JBL PRONOVO BEL FLUID BABY OPFOKVOER
Euro 8.77 Euro 7.25 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode311269
4014162311269
JBL PRONOVO BEL FLUID
Vloeibaar kweekvoer voor jonge vissen van eierleggende aquariumvissen
Volwaardige verzorging: ultrafijn homogenaat (in water opgeloste fijnste voer) van meer dan 50 natuurlijke grondstoffen
Voedzaam, licht verteerbaar en optimale groei door bestanddelen van artemiakreeftjes. Ideale voedingsvoorwaarden voor jonge vissen voor wie stofvoer nog te groot is
Geen watervertroebeling: gereduceerde algengroei door afgestemd fosfaatgehalte, betere waterkwaliteit door een verbeterde vertering van het voedsel waardoor het aantal visuitwerpselen aanzienlijk gereduceerd wordt
Natuurlijke grondstoffen zonder kunstmatige toevoegingen voor een natuurgetrouwe verzorging en gezonde aquariumvissen
Inhoud: 1 fles met druppelaar voor een nauwkeurige dosering van het vloeibare voer.

De samenstelling van het ideale voer voor jonge, groeiende vissen hangt van veel factoren af. De jonge vissen bevinden zich in een groeistadium en hebben belangrijke voedingsstoffen nodig voor hun ontwikkeling. Essentiële vitamines en het element inositol zijn nodig voor de versterking van het immuunsysteem en moeten daarom in de juiste hoeveelheden worden verkregen.
Bij jonge vissen is het van groot belang dat het voedsel in de muil past. Geef liever een te klein voer dan een te grote soort voer! Het aangepaste fosfaatgehalte van het voer is essentieel voor het vormen van gezonde botten. Te weinig fosfaat en calcium leidt tot botvervorming.

Wanneer de jonge vissen groot genoeg zijn is de aanvulling met levende artemia (pekelkreeftjes) ideaal. JBL biedt hier een compleet programma voor aan = JBL Artemio.

Bij jonge vissen wordt verschil gemaakt tussen de jonge vissen van eierleggende en levendbarende soorten. De jonge vissen van eierleggende soorten zijn na het kuitschieten wezenlijk kleiner en voeden zich eerst met infusoria (kleinste levende wezens) die zich in hun omgeving bevinden. Veel soorten accepteren ook nog vloeibaar voer (JBL PRONOVO BEL FLUID). Kort daarna accepteren ze fijn stofvoer (JBL PRONOVO BEL GRANO BABY of het stofvoer uit het eerste potje van de JBL PRONOVO BEL FLAKES BABY set). Zodra ze weer wat gegroeid zijn kan gewisseld worden naar het 2e potje uit deze set. Wanneer de ouderdieren aan broedverzorging doen (bijv. cichliden), helpt een lange pipet of een stuk slang om het in water opgeloste voer doelgericht bij de jonge vissen te brengen.
Bij eierleggende of muilbroedende soorten zijn de jonge vissen groter en eten direct het voedsel uit het tweede potje van de JBL PRONOVO BEL FLAKES BABY set en levende artemia (JBL Artemio).


Diersoort:        Jonge vissen
Grootte van het dier:        0 - 4 cm
Leeftijdscategorie dier:        Kleine aquariumvissen
Volume habitat:        Voor alle aquaria
Materiaal:        Informatie met betrekking tot de gebruikte materialen vindt u onder: Details & Samenstelling
Soort voer:        Opkweekvoer
Kleur:        geel
Dosering:        Schudden voor gebruik. Pas geven als de dooierzak is opgegeten en de larven vrij zwemmen. Bij kleine levend geborenen direct na de geboorte beginnen met voeren. Op het pictogram op de vouwdoos zal 3-4 maal daags te

https://www.jbl.de/nl/producten/detail/8951/jbl-pronovo-bel-fluid?country=be