JBL PRONOVO TAB M 100ML

JBL PRONOVO TAB M 100ML
JBL PRONOVO TAB M 100ML
Euro 8.59 Euro 6.99 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode3117300
4014162311733
JBL PRONOVO TAB M
Voedertabletten voor alle aquariumvissen van 1-20 cm
  • Ideaal voor bodembewoners en ook alle andere bewoners wanneer de tablet aan de ruit wordt bevestigd
  • Gebruik: in het aquarium naar de bodem laten zinken of met lichte druk van binnenuit aan de aquariumruit bevestigen
  • Natuurlijke grondstoffen zonder kunstmatige toevoegingen voor een natuurgetrouwe verzorging en gezonde aquariumvissen. Getest tijdens JBL onderzoeksexpedities in Zuid-Amerika
  • Heel hoge acceptatiegraad bij kieskeurige vissoorten door hoogwaardige ingrediënten zoals garnalen, zalm en tubifex. Krill zorgt bij alle vissen voor een uitstekende acceptatie en tegelijk ook voor een prachtige kleurvorming
Inhoud: origineel verzegeld, lucht- en lichtdicht, recyclebaar potje met doseerhulp in de deksel
Bodembewoners zoeken hun voer, zoals de naam al doet vermoeden, in en op de bodem. Zinkende voedertabletten zijn dus ideaal voor hen. Zinkend granulaat voor andere vissen zal weliswaar de bodem bereiken, maar alleen dan, wanneer er teveel gevoerd is! Het is daarom zinvol de vrij rondzwemmende en bodembewonende vissen afzonderlijk te voeren.

Het biologische soortenconcept voor siervissen:
Ook bij bodembewoners zijn de voedingsvoorschriften verschillend:
Bijna alle bodembewoners eten JBL PRONOVO TAB. Maar ook de vrij rondzwemmende vissoorten leren via de geur al snel dat de tablet van voer gemaakt is. Heel grote vissen eten ze heel, kleinere vissen nemen er hapjes van. Zodra de tablet aan de ruit wordt bevestigd, wordt hij door alle vissen graag gegeten en het doet plezier hen daarbij te bekijken.
Onder de zuigmeervallen zijn er veel die zich overwegend plantaardig voeden (bijv. de antennemeerval, Ancistrus dolichopterus). Voor deze soorten is JBL PRONOVO PLECO ontwikkeld. Maar ook onder de zuigmeervallen zijn er soorten, zoals de zebrameerval (Hypancistrus zebra = L 46) of de cactusmeerval (Pseudacanthicus cf. Leopardus = L 114), die weliswaar niet roofzuchtig leven, maar in plaats van planten, dierlijke voeding tot zich nemen.
Pantsermeervallen hebben een omvangrijk voedingsspectrum. In JBL PRONOVO CORYDORAS (corydoras = wetenschappelijke naam van de pantsermeerval) bevat daarom de passende ingrediënten, zoals garnalen en spirulina. De pantsermeerval heeft afwisselende voeding nodig voor een gezonde verzorging. Garnalen vertegenwoordigen de kleine, dierlijke organismen en ook aas dat de pantsermeerval op de bodem vindt met behulp van zijn baarddraden.
Bermpjes zijn ook alleseters die graag slakken, maar soms ook aquariumplanten eten. Voor hun verzorging is JBL PRONOVO BOTIA bedacht.