JUWEL AQUARIUM PRIMO 70 LED

(excl. meubel)

JUWEL AQUARIUM PRIMO 70 LED
JUWEL AQUARIUM PRIMO 70 LED
JUWEL AQUARIUM PRIMO 70 LED
Euro 144.95 Euro 109.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode0006804
4022573253702
Afm. ca 61x31x46,5cm
inh 70 liter

Met systeem beginnen

De eerste stappen in de aquaristiek op technisch topniveau. Moderne LED verlichting en efficiënte filtering ronden het Primo-concept perfect af.
Het veilige onderframe garandeert een bijzonder stabiele stand en maakt een probleemloze plaatsing van het aquarium mogelijk zonder speciale onderlagen.
Zorgvuldige verwerking, hoogwaardige materialen en perfect afgestemde techniek garanderen een maximum aan kwaliteit en veiligheid. Zo beleeft u gegarandeerd lang plezier van de Primo 70 LED.

Maximale verlichting

De afdekking van de Primo 70 LED is uitgerust met de NovoLux 60 LED lamp en is met 6,5 Watt bijzonder energiezuinig. Om nog meer tegemoet te komen aan uw individuele wensen kunnen door een kleine aanpassing maximaal drie NovoLux LED lampen in de afdekking worden geplaatst.
De speciale constructie van de Primo afdekking zorgt ervoor dat condenswater dat in gesloten toestand ontstaat, naar het aquarium wordt teruggeleid. Een geïntegreerde klep dient voor het voeren van de vissen en maakt een inzet van de JUWEL voerautomaat mogelijk.
Voor uw veiligheid draagt de PRIMO lampenafdekking het TÜV GS keurmerk.


Maximaal vermogen op minimale ruimte

De Primo 70 LED is uitgerust met een krachtig Bioflow One filter. Dit binnenfilter verbindt effectiviteit met veiligheid en vormt het pièce de résistance van de Primo 70 LED. Het gaat uit van het principe "Het water blijft in het aquarium!" en vormt daarmee de veiligste manier om een aquarium te filteren. De Bioflow One is uitgerust met krachtige filtermedia en een geruisarme, degelijke en zuinige Eccoflow 300 circulatiepomp met slechts 4,4 Watt.
Voor de juiste temperatuur in de Primo 70 LED zorgt de regelbare JUWEL AquaHeat 50 Watt verwarming. De verwarming blijft in het aquarium onzichtbaar omdat hij geïntegreerd wordt in de filterbehuizing. De regelbare verwarming is eveneens gecertificeerd door de TÜV/GS.


Perfect op elkaar afgestemd: De onderkast

Met de bijpassende onderkast staat uw aquarium volledig stabiel op vaste grond. Ook visueel zijn die twee het perfecte duo – want de onderkast is in de kleuren van het aquarium verkrijgbaar. De zeer eenvoudige installatie en de royale opbergruimte, bijvoorbeeld voor de toebehoren, laten in pragmatisch opzicht ook niets te wensen over.
Dan rest u slechts nog één ding: dagelijks gelukkig zijn over uw mooie woonaccessoire!