DENNERLE DOSATOR 50-300L VOOR V30 - S7

DENNERLE DOSATOR 50-300L VOOR V30 - S7
Euro 13.29 Euro 12.99 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode4585
4001615045857
Dosator
gelijkmatige automatische dosering van mest V30 of S7 vitaminen
Permanente voeding - zoals in de natuur!
Aquariumplanten moeten een regelmatige aanvoer van voedingsstoffen voor gezonde, sterke groei hebben. Meestal wordt in aquaria een "piek" bemesting geleverd, dat wil zeggen, een grotere hoeveelheid meststof op gezette tijden.
Aquariumplanten worden bemest zoals in de natuur met de DOSATOR, zodat zij voortdurend een kleine hoeveelheid voedingsstoffen ontvangen.
De voordelen in één oogopslag:
  • Permanente, consistente mest inname zoals in de natuur
  • Uniforme, evenwichtige plantengroei
  • Preventief tegen algen door lagere mestgehalten
  • Bemestings-in het optimaal bereik op gemakkelijkste manier
  • Betrouwbaar, omdat er geen bewegende delen en geen elektriciteit (in plaats van meting pomp)
  • Aanzienlijk goedkoper dan een doseerpomp
  • Hoge kwaliteit, duurzaam kunststof
  • Ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland
De DOSER is speciaal ontworpen voor de Dennerle V30 volledige meststof kunstmest en vitale stoffen S7 VitaMix afgestemd. V30 is automatisch meer dan 4 weken, S7 meer dan 1 week gedoseerd.
EEN INNOVATIE UIT HET HUIS VAN DENNERLE
De Dennerle DOSATOR vervaardigd uit hoogwaardige synthetische werkt op het principe van osmose. Via het semipermeable membraan deze duwt de voedingsoplossing via de ondergedompelde buis druppel voor druppel in het Aquarium. Dit heeft twee gevolgen: ten eerste, het Aquarium ontvangt de hoeveelheid meststof die nodig is, en ten tweede: de DOSATOR is de "brandstofmeter", het mest-water mengsel in de DOSATOR is altijd duidelijk. Als nu de inhoud van de tank de kleur verliest (oranje, S7 V30 geelachtig groen),dan het is tijd om bij te vullen.
Aquariumplanten profiteren van een permanente, uniforme mest inname zoals in de natuur. Dit zorgt voor gezonde, evenwichtige plantengroei . Nadelen als gevolg van buitensporige meststof door schok bemesting behoort tot het verleden. Voordeel: het over het algemeen een lager mestgehalte en op de behoeften gebaseerde voedingsstoffen levering van de planten vermindert overmatig algengroei.
De DOSATOR is ontworpen voor gebruik in het kader van de Dennerle Düngesystems V30 compleet met S7 VitaMix: V30 is meer dan 4 weken gedoseerd, S7 meer dan 1 week (vereist 2 Batchers).
De DOSATOR is ook ideaal voor gebruik met V30 als alleen meststof en zorgt voor een gestage, druppel voor druppel meststof levering meer dan 1 maand.
Het DOSATOR werkt zuiver volgens het natuurkundige principe van osmose en geen van beide heeft bewegende delen, batterijen of een leidingenverbinding (zoals een doseren pomp/Liquidoser) nodig, hij werkt zeer betrouwbaar en economisch. Het biedt duidelijke voordelen aan een klassieke dagelijkse kunstmest, omdat het apparaat slechts eenmaal per week nieuw (S7) of eenmaal per maand (V30)wordt gevuld.