JBL PRONOVO BEL M VLOK 100ML

JBL PRONOVO BEL M VLOK 100ML
JBL PRONOVO BEL M VLOK 100ML
JBL PRONOVO BEL M VLOK 100ML
Euro 3.61 Euro 3.55 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode3012080
4014162000507
JBL PRONOVO BEL FLAKES M
Primair vlokvoer voor aquariums in grootte M voor alle siervissen:
  • Prebiotisch aquariumvisvoer met knoflook: Speciale ballaststoffen in het voer voorzien de positieve darmbacteriën van voeding voor een gezonde spijsvertering
  • Natuurlijke grondstoffen zonder kunstmatige toevoegingen voor een natuurgetrouwe verzorging en gezonde aquariumvissen. Getest tijdens JBL onderzoeksexpedities in de tropen
  • Heel hoge acceptatiegraad, ook door kieskeurige vissen, dankzij de hoogwaardige ingrediënten zoals zalm, inktvis, garnalen en knoflook
  • Bevordert de kleurvorming van alle siervissen door natuurlijke astaxanthine (een heel hoogwaardig caroteen) uit krill en spirulina. De aanduiding inktvis staat voor weekdieren, zoals mosselen en slakken, die veel door vissen gegeten worden.
  • Inhoud: origineel verzegeld, lucht- en lichtdicht, recyclebaar potje met doseerhulp in de deksel.
In gezelschapsaquariums met verschillende vissoorten zullen de vissen ook verschillende eisen aan het voer stellen. JBL PRONOVO BEL houdt rekening met de diverse voedingstypen en biedt uw vissen grote verscheidenheid en afwisseling voor een gezonde, natuurgetrouwe verzorging. Wanneer u het aanbod wilt perfectioneren kunt u JBL PRONOVO BEL uitbreiden met andere voedingssoorten en lekkernijen uit het JBL assortiment.

JBL PRONOVO BEL primair voer is de perfecte verzorging voor alle omnivore vissen en gezelschappen. Met een proteïne-vetverhouding van 6,1:3 heeft het precies de juiste verhouding, die ideaal is voor de meeste tropische vissoorten. Bij doorsnee gezelschappen vormen de 15 primaire ingrediënten van PRONOVO BEL de perfecte voedingsbodem, die kan worden aangevuld, om het menu van de vissen individueel aan te passen en nog veelzijdiger vorm te geven. Daarbij is het geen punt als, bijvoorbeeld, uw kempvissen ook het voer voor uw barbelen eten en vice versa. Het is alleen van belang, dat voor iedere groep het geschikte voer wordt aangeboden. Afwisseling is altijd positief!

Wat werkelijk belangrijk is, is dat het formaat van het voer moet passen bij de grootte van de muil van de vis. Vlokken worden snel zacht en kunnen door bijna alle vissoorten opgeslokt worden. Bij granulaat ligt dat al anders. Daar moet de muil van de kleinste vis als maatstaaf worden genomen voor het gekozen voer. Linksonder staat op het potje vermeld voor welk formaat vis het voer geschikt is. Kies liever te klein, dan te groot!

Thema knoflook: Vissen kennen knoflook natuurlijk niet uit hun (natuurlijke) leefomgeving. Maar: observaties tijdens de JBL expeditie naar het Zuid-Amerikaanse Pantanal lieten zien, dat vissen neerkeken op de onderwaterplanten en liever uit het water sprongen om de kennelijke smakelijkere bladeren van struiken en bomen langs de oever te eten! Deze bevatten meer smaak dan de ‘slappe’ onderwaterbladeren. En precies dit effect bereiken we met de toevoeging van knoflook.